Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități. Reclamatiile cu privire la neconcordanța dintre conținutul coletului (în cazul comenzilor) și factură sau aviz de însoţire a mărfii se acceptă numai în decurs de 48 de ore din momentul recepției produselor de către Cumpărător. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare.

Se pot returna produse neconforme cu specificațiile de pe Site în momentul cumpărării, produse trimise greșit de către Vânzător sau la alt volum decât cel comandat de Cumpărător. Nu se pot returna produse folosite sau seturi incomplete. Operațiunea de retur poate fi făcută doar pentru produsele nedesfăcute, sigilate, în stare vandabilă sau cu defect de fabricație evident. Nu vor fi acceptate produse deteriorate, desigilate din ambalajul original sau utilizate de client. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri etc. Reclamațiile vor fi transmise în scris Vânzătorului de către Cumpărător pe adresa de email: contact@martisoareromanesti.ro
Produsele care întrunesc condiţiile de retur precizate mai sus sau care îndeplinesc condiţiile specificate în articolul nr. 16 din OUG 34/2014,  pot fi returnate de către Cumpărător doar prin Fan Courier Express, la adresa: Poarta Salajului, nr. 68, Salaj, telefon: 0738 669 493, si doar după ce Cumpărătorul a completat formularul de retur care poate fi accesat aici.

Taxele de livrare privind returul revin exclusiv in sarcina clientului. 

Updating…
  • No products in the cart.