Termeni și condiții

Generalități

Accesarea site-ul www.martisoareromanesti.ro, culegerea informațiilor și efectuarea unei Comenzi reprezintă acordul Cumpărătorului/Utilizatorului cu Termenii și Condițiile afișate pe acest site.

Toate informațiile de pe acest site sunt proprietatea firmei HOROBA DANCI ILEANA I.I. care își rezervă dreptul de a le modifica în orice moment, fără vreo notificare în prealabil a celor care îl folosesc.

Martisoare romanesti reprezintă denumirea comercială a produselor (martisoarelor din ceramica) afișate pe acest site.

Vânzător – HOROBA DANCI ILEANA I.I., CUI 24701562, F24/897/2008, POARTA SALAJULUI, NR. 68, SALAJ, ROMANIA, 57284.

Date bancare: BANCA TRANSILVANIA, STRADA GHEORGHE SINCAI 8, BAIA MARE, HOROBA-DANCI ILEANA I.I., BTRLRO22, IBAN: RO95BTRLRONCRT0403089401.

Contact suport: contact@fain-natural.ro, 0738669493, in intervalul 08.00-16.00.

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont în site și efectuează o comandă.

Comandă – Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, prin telefon, sau prin email intenția sa de a achiziționa produsele afișate pe site.

Cont – secțiunea din Site (formată dintr-o adresă de e-mail, o parolă, numele/denumirea, datele și adresele de livrare și facturare, comenzile efectuate) care permite Cumpărătorului transmiterea comenzilor.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care navighează și culege informații de pe acest Site sau care se înregistrează pe acest Site prin finalizarea procesului de creare a contului, astfel, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din secțiunea Termeni și condiții.

Documente contractuale

 Prin înregistrarea unei comenzi pe site sau prin transmiterea unei comenzi telefonice sau prin email, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare -telefonic, online sau email- prin care Vânzatorul își derulează operațiunile comerciale.

Acceptarea comenzii de către Vânzator se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (email) sau verbală (telefonică) din partea Vânzatorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Factura emisă de către Vânzător constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare.

Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul în care comanda este plătită integral și primită de Cumpărător.

Răspundere

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula orice comandă care conține produse afișate pe site cu prețuri sau informații eronate cauzate de erori tehnice. De asemenea Vânzătorul va remedia orice fel de erori tehnice apărute pe site în privința afișării produselor.

Vânzătorul își rezervă dreptul de modifica în orice moment prețul produselor afișate pe acest site fără preaviz.

Utilizarea produselor

Deși Vânzătorul pune la dispoziția Cumpărătorului cât mai multe informații despre produsele afișate pe acest site, nu poate garanta în totalitate caracterul complet al informațiilor.

Comenzile

 Comenzile pot fi efectuate direct de pe site, email sau telefonic.

Valoarea minima a unei comenzi plasate pe siteul martisoareromanesti.ro este de 75 lei.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele HOROBA-DANCI ILEANA II.

Produsele oferite spre vânzare pe site sunt noi și sunt însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare.

Pentru produsele cu stoc zero, nu se pot efectua comenzi. Stocul produselor va fi afișat în timp real de site.

Cumpărătorul este obligat să verifice comanda efectuată pe site și are la dispoziție maxim 48 de ore de la data intrării în posesie a produselor comandate pentru a notifica Vânzătorul cu privire la anumite erori sau neconcordațe între comandă și produsele livrate.

Expedierea produselor comandate se face în maxim 48 de ore de la data comenzi cu prevederea exceptiilor pe care le gasiti explicate la capitolul privind Livrarea. Vânzătorul nu își asumă sub nicio formă întârzierile livrării produselor comandate provocate exclusiv din vina firmei de curierat sau a Poștei Române.

Livrarea

Livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României prin curier rapid pentru comenzile cu valoarea de minim 350 lei. Dacă valoarea comenzii este mai mica de 350 de lei, costul transportului este de 16.5 lei prin curierat rapid. Durata livrarii variaza intre 24 si 48 de ore in functie de programul de lucru al firmelor de curierat, dar poate dura pana la 72 de ore daca apar evenimente neprevazute in timpul livrarii, cum ar fi accidente, calamitati naturale etc. 

Livrarea inafara Romaniei, mai exact in spatiul comunitar al UE se face prin serviciile oferite de Packeta Romania. Costul transportului in acest caz va fi comunicat ulterior efectuarii comezii pe site.

Livrările se efectuează de luni până vineri între orele 9.00 și 18.00. În cazuri excepționale, la cererea Cumpărătorului, livrarea se poate face și sâmbăta între orele 9.00 și 14.00.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrarea comenzilor primite în cazul în care intervin cazuri de forță majoră (catastrofe naturale, război, acte de terorism etc).

Livrarea înafară României, mai precis în țările din spațiul UE se va realiza si prin prin serviciile Poștei Române, taxele de transport variază în funcție de fiecare țară. Tarifele respective pot fi consulate accesând următorul site: httpss://www.posta-romana.ro/a327/tarife/colete/in-afara-romaniei/colete-internationale-standard.html#sub%2010%20kg

Modalități de plată

Contravaloarea produsele comandate poate fi plătită ramburs la primirea coletului, prin plata cu cardul prin plationline.ro sau prin transfer bancar în contul pus la dispoziție de către Vânzător la cererea expresă a Cumpărătorului. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele HOROBA-DANCI ILEANA II.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. 
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru coletele livrate în țările din spațiul UE plata produselor comandate se va face prin transfer bancar în contului Vânzătorului fără costuri suplimentare pentru acesta.

Politica de retur

 Reclamatiile cu privire la neconcordanța dintre conținutul coletului (în cazul comenzilor) și factură sau aviz se acceptă numai în decurs de 48 de ore din momentul recepției produselor de către Cumpărător. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare.

Reclamațiile vor fi transmise în scris Vânzătorului de către Cumpărător pe adresa de email: contact@martisoareromanesti.ro

Nu se acceptă returul în cazul produselor cu ambalajul deteriorat din vina exclusiv a Cumpărătorului.

Dacă produsele comandate suferă deteriorări  exclusiv din vina Vânzătorului (ambalare neconformă etc) atunci Cumpărătorul poate returna produsele respective, dacă în prealabil notifică Vânzătorul prin imagini concludente (fotografii) despre starea deteriorată a produselor în momentul recepției acestora. În acest caz Vânzătorul va pune la dispoziția Cumpărătorului, în mod gratuit și fără costuri suplimentare pentru acesta, produse similare.

Datele cu caracter personal

În conformitate cu legislația în vigoare, HOROBA DANCI ILEANA INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ garantează confidențialitatea datelor personale introduse la efectuarea unei comenzi de pe acest site. Aceste informații nu vor fi divulgate unei terțe părți, cu excepția acordului scris din partea Cumpărătorilor și condițiilor prevăzute de lege și vor fi folosite doar în următoarele scopuri: procesarea comenzilor, executarea contractului, livrarea comenzilor, abonarea la newsletter dar și pentru a trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

GDPR, Protecţia datelor personale 

De asemenea, pentru siguranța dumneavoastră în privința accesării și navigării pe site-ul martisoareromanesti.ro vă asigurăm și ne angajăm că respectăm întru totul dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, și ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR, Regulament (UE) 2016/679). Datele dvs. cu caracter personal pe care le stocăm și le prelucrăm sunt în principiu colectate direct de la Dvs. și nu de la terțe părți.

Datele dvs. personale vor fi șterse la solicitarea dvs., dacă ați transmis o cerere de ștergere, însă ștergerea va fi posibilă numai dacă obligațiile legale de păstrare nu împiedică o astfel de ștergere, în situația în care datele nu mai sunt necesare atingerii scopului stocării acestora sau dacă stocarea acestora nu este permisă din alte motive. Cu toate acestea, această prevedere nu se aplică datelor solicitate pentru procesarea comenzii dvs. și datelor aferente comenzilor care vor fi arhivate pentru motive fiscale. După primirea solicitării dvs. nu vom mai utiliza, prelucra sau transmite datele respective în alte scopuri decât prelucrarea comenzii dvs. sau în situațiile în care este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale.

Drepturile clienților și utilizatorilor site-ului martisoareromanesti.ro

În conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), toți cei care accesează site-ul nostru au următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces al persoanei vizate la datele sale cu caracter personal.
  • Dreptul la rectificarea  datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.
  • Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”).
  • Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal.
  • Dreptul de a se opune prelucrării datele sale personale.
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Detaliile cu privire la drepturile prezentate mai sus le puteți accesa aici.

Politica de utilizare Cookie-uri

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”. Aceste fisiere fac posibila recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Site-ul martisoareromanesti.ro utilizează cookie-uri doar pentru salvarea în browserul clientului a datelor despre cont și comanda în curs.

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalități pentru utilizator. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Litigii

 Orice neînțelegere apărută între Cumpărător și Vânzător care nu poate fi rezolvată pe cale amiabilă va fi soluționată de către instanțele de judecată aflate pe teritoriul României.

Dispoziții finale

 Utilizarea neconformă a produselor achiziționate de pe acest site se face pe riscul Cumpărătorului.

Imaginile produselor afișate pe acest site sunt cu titlu de prezentare, de aceea unele produse livrate spre Cumpărător pot diferi față de fotografiile din prezentare (culoare, formă, ambalaj) etc.

 

Updating…
  • No products in the cart.